Nouwens Transport

Nouwens Transport is totaalaanbieder op het gebied van Transport. Of het nu gaat om grootschalige producten, producten die gekoeld vervoerd moeten worden of om spoedtransport, Nouwens ontzorgt en regelt het transportproces van A tot Z. Een innovatief en vooruitstrevend bedrijf dat inspeelt op de laatste technologische ontwikkelingen. Nouwens Transport heeft ons gevraagd om een iPad oplossing te maken waarmee o.a. verlof of een reparatie aangevraagd kan worden. Het moest een eenvoudige maar gebruiksvriendelijke oplossing zijn.

Verlof via iPad

Verlof via iPad

Oplossing

Met behulp van ons CMS hebben we een webapp speciaal voor een iPad gebouwd. Er zitten in totaal 4 functies in, naast verlofaanvragen en reparatieaanvragen nog 2. De iPad hangt in een speciale standaard in de kantine van Nouwens Transport en is verbonden via het Wifi netwerk. De homeknop is afgeschermd, op die manier is de webapp 24x7 klaar voor gebruik. Ieder van de 4 functies heeft een eigen formulier en eigen ontvanger (mailadres), de aanvragen komen dus altijd bij de juiste persoon terecht. Software oplossingen hoeven niet altijd ingewikkeld te zijn.

Dennis Nouwens

Onze organisatie groeit en daarmee ook het aantal verlofaanvragen en reparatieverzoeken. Het meeste hiervan kwam op papier op ons bureau en daar wilde we graag van af. Vooruitstrevend en innovatief als we zijn, hebben we nagedacht over een simpele oplossing en Double Guns benaderd voor de uitvoer daarvan. Na één week hing de iPad tegen de muur en kregen we alles netjes digitaal binnen. 

Dennis Nouwens

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot