Onze kijk op Software ontwikkeling

Onze kijk op Software ontwikkeling

Voor ons is het duidelijk dat we sinds de iPad-introductie in een transitie fase terecht zijn gekomen van PC naar tablet. Het succes van tablets is ongekend en ook niet meer te ontkennen. Daarnaast maakte ook de smartphone een razendsnelle ontwikkeling door waarvan de belangrijkste was dat hij steeds meer op zijn grote broer de tablet is gaan lijken.

De hierboven geschetste ontwikkeling biedt een wereld aan mogelijkheden om vooruitgang te boeken in uw bedrijfsvoering. Met behoud van uw standaardpakketten voor inkoop, voorraad, verkoop, boekhouding of salarisverwerking maken wij uw IT-omgeving compleet. Op die onderdelen waar uw software-pakket het aflegt tegen maatwerk maken wij het verschil. Door de inzet van onze maatwerk-oplossingen creëren wij voor u een volledig geïntegreerde omgeving van backoffice-toepassingen en toepassingen op de mobile devices. Het voordeel daarvan is dat uw kosten omlaag gaan, uw medewerkers met nog meer plezier hun werk doen en uw klanttevredenheid zichtbaar stijgt. Eén omgeving die werkt, van werk op locatie tot complete facturatie!

Wij bouwen innovatieve oplossingen. Maatwerk dat aansluit bij uw uitdaging, zoveel mogelijk met behoud van de investeringen die u in het verleden hebt gedaan. Met u analyseren wij wat het minimale is wat aanvullend nodig is om uw succes te vergroten.

Benieuwd wat Double Guns voor uw bedrijf in gedachten heeft? Kijk dan eens in ons portfolio of ga vrijblijvend met ons aan tafel voor een inspirerend gesprek.

Samenwerking

De samenwerking die wij met u aangaan is transparant, persoonlijk en overzichtelijk. Onze aanpak zorgt ervoor dat u altijd inzicht heeft in de status, de voortgang en de kosten van het project.

Oog voor de mens

Mensen moeten plezier hebben in het werk wat ze doen. Met dat oog ontwikkelen wij jouw software op maat.

Business-analyse

Voor we gaan ontwerpen en bouwen starten we altijd met een business-analyse. Hierdoor leveren wij de oplossing die het beste bij u past en die voor u kosten bespaart, kansen creëert en plezier vergroot.

Kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze processen, tooling en technieken zijn ingericht op het hoogste niveau.

Advies

Aansluitend bij uw wensen, groeistrategie en IT-beleid staan wij u terzijde met deskundig en onafhankelijk advies. Met u willen wij tot het beste eindresultaat komen waarmee uw succes wordt vergroot.

WETEN WAT WE VOOR JOU KUNNEN DOEN?

LET'S GIVE IT A SHOT