Interne Communicatie App COMTOO

Interne Communicatie App COMTOO

Als software leverancier zijn wij altijd op zoek naar passende oplossingen voor alledaagse problemen op de werkvloer. Zo ontdekten wij dat eenvoudig en direct communiceren met personeel (vooral met degenen die off-desk werken) een uitdaging is waar veel bedrijven mee worstelen. Dit vormde voor ons de input om tot een universele oplossing te komen die de verbinding tussen mens en organisatie stimuleert. Nu bijna 2 jaar later hebben wij ruim 50 organisaties mogen helpen door het digitaliseren van de interne communicatie. Met ons sociaal intranet verbinden wij inmiddels meer dan 10.000 mensen verspreid over 7 landen.

Interne communicatie

Benieuwd geworden? Kijk dan eens op www.comtoo.nl
en vraag direct een vrijblijvend een demo aan.

Onboarding

Nieuwe medewerkers op goede wijze laten landen, de productiviteit snel stimuleren en zorgen dat ze betrokken raken? Met de interne communicatie app van COMTOO komen medewerkers direct 'in-the-loop'. Daarnaast beschikt COMTOO over een cursusmodule waarmee kennis kan worden overgedragen en getoetst.

Kennismanagement

Met onze documenten en E-learning modules kan kennis gemakkelijk gedeeld en up-to-date gehouden worden.

Productiviteit

COMTOO bevat een uitgebreid scala aan HR-processen, hierdoor neemt voor medewerkers de onduidelijkheid en het veelvuldig gebruiken van verschillende platforms enorm af. De COMTOO omgeving faciliteert uw gehele digitale werkplek in één app.

Medewerkersbetrokkenheid

De COMTOO app geeft uw medewerkersbetrokkenheid een boost. Al uw medewerkers zijn altijd verbonden en up-to-date over de laatste ontwikkelingen binnen uw organisatie.

Verloop & Verzuim

Op zoek naar meer controle op uw verloop en verzuim? Met de verschillende opties binnen de verlofmodule van COMTOO krijgt u meer inzicht en grip uw verzuimbeleid.

WETEN WAT WE VOOR JOU KUNNEN DOEN?

LET'S GIVE IT A SHOT