Tools

Tools

Naast onze maatwerk-oplossingen, ontstaan er zo nu en dan ook standaard oplossingen die voor meerdere bedrijven inzetbaar zijn. Onze eerste "standaard" oplossing is COMTO, een intranet applicatie nieuwe stijl! 
Onze tweede "standaard" oplossing is GROWERZ, een applicatie op maat gemaakt voor kwekers van fruit, bloemen en planten waarmee uren heel eenvoudig kunnen worden geregistreerd.

Beide applicaties zijn min of meer standaard, maar ook hier geldt dat maatwerk per gebruiker zeer zeker mogelijk is. Een aantal gebruikers van zowel GROWERZ als COMTO hadden voor ingebruikname al specifieke wensen en eisen, deze hebben we in de vorm van maatwerkmodules in de applicaties geïntegreerd. 

We zijn al weer bezig met een derde applicatie, een oplossing waar veel bedrijven in een nog niet te noemen branche zeer blij mee zullen zijn! 

Benieuwd wat Double Guns voor uw bedrijf in gedachten heeft? Kijk dan eens in ons portfolio of ga vrijblijvend met ons aan tafel voor een inspirerend gesprek.

Interne communicatie nieuwe stijl!
Interne communicatie nieuwe stijl!

Interne communicatie nieuwe stijl!

De COMTO applicatie is een webbased communicatieplatform voor intern gebruik binnen organisaties. De applicatie is zowel op de smartphone (als app) alsook op tablets of pc’s te gebruiken, altijd en overal te gebruiken dus! Het is zelfs mogelijk om de COMTO applicatie als native app in de appstores te plaatsen, hierdoor kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van pushmeldingen en notificaties. Communiceren, samenwerken, iedereen op de hoogte en de applicatie komt de betrokkenheid bij de organisatie zeker ten goede!

COMTO.NL

WETEN WAT WE VOOR JOU KUNNEN DOEN?

LET'S GIVE IT A SHOT