Double Guns

Double Guns is een innovatieve software-ontwikkelaar voor bedrijven en organisaties die vooruit willen. De klanten van Double Guns zijn ambitieus en zoeken samen met ons naar toegevoegde waarde en kansen om te groeien. Ons doel is om onze software zo te ontwerpen dat deze voor iedereen gemakkelijk in gebruik is, van aspergeplukker tot advocaat. Onze visie is dan ook om mensen binnen organisaties digitaal met elkaar te verbinden. Verbinding zorgt voor betrokkenheid en samenwerking wat in onze ogen de basis is voor succes.

Double Guns creƫert waarde voor haar klanten door werkende en betaalbare software te leveren. Al onze activiteiten staan in het teken van het maken van realistische en haalbare afspraken en het nakomen van beloften. Wij zijn onafhankelijk, zodat we altijd de beste oplossing voor onze klanten kunnen kiezen.

THIS IS WHAT WE DO BEST

COMTO

COMTO

Eenduidige en doelgerichte communicatie is voor jouw organsatie binnen handbereik.

COMTO
WEBSITES

WEBSITES

Wij bouwen uitsluitend professionele en gebruiksvriendelijke websites met een onderscheidende uitstraling!

Websites
TOOLS

TOOLS

Naast onze maatwerk-oplossingen, hebben we ook een aantal zeer handige "standaard" tools ontwikkeld.

Tools

WERKEN BIJ DOUBLE GUNS?

We zijn begonnen met een sterke focus op de mobiele markt (webapps) en websites , maar zijn de laatste jaren steeds drukker met de ontwikkeling van webbased software toepassingen. Met name de webbased (custom) software toepassingen gaan als een speer en om die reden kunnen we wel wat extra capaciteit gebruiken!

ONZE VACATURES

Onze visie op software

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot