(Web) ontwikkeling 3.0

Door het groeiend aantal smartphones en tablets worden aan (web)ontwikkeling nieuwe eisen gesteld. De functies en de content moeten zowel op de computer als op mobiele apparaten goed functioneren en weergegeven worden. Double Guns maakt daarom bij (web)ontwikkeling gebruik van de nieuwste technieken zodat alles leesbaar, toegankelijk en functioneel blijft ongeacht het formaat scherm.

Responsive design bij (web)ontwikkeling

Door bijvoorbeeld ‘responsive technieken’ te gebruiken, schaalt alles mee met de resolutie van een scherm. Ook kan de functionaliteit per gebruiker tijdens de (web)ontwikkeling worden bepaald. Voor smartphones beperken we vaak het aantal functies omdat het scherm nu eenmaal kleiner is. Een tablet heeft in het algemeen een hogere resolutie dan een smartphone en wordt op een andere manier gebruikt. Ook daar houden we bij de ontwikkeling rekening mee. Bij grotere schermweergaven kunnen meer (visuele) functies getoond worden. Dit zijn slechts enkele opties van (web)ontwikkeling 3.0.

Webontwikkeling en nieuwe technieken

Double Guns zorgt bij de webontwikkeling voor de juiste combinatie van traditionele technieken en de nieuwste technieken als HTML5 en CSS3. Uiteraard voldoet het uiteindelijke product aan de strengste eisen van de huidige webontwikkeling. Door onze specialistische kennis van webontwikkeling leveren wij een compleet product waarmee hoge kosten en een gecompliceerd beheer worden voorkomen.

Wilt u meer weten over software op maat? Neem dan contact met ons op.
 

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot