Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie

Geplaatst op 01-09-2016

Bij veel organisaties, met name de ISO-gecertificeerden, zie je nog een soort van inschrijfboek liggen in de entree. Anno 2016 wel erg achterhaald en ook niet echt handig i.v.m. de privacy e.d., je kunt precies zien welke bezoekers er allemaal voor je op bezoek zijn geweest.

Er zijn natuurlijk op dit gebied al tientallen apps en applicaties te koop, maar dit zijn standaard oplossingen waarbij aanvullende wensen/functies niet tot de mogelijkheden behoren.
Ook valt de styling vaak erg tegen en moet je het als organisatie doen met een logo en 1 kleurkeuze. Dat kan dus beter!

Wij hebben net als andere partijen een digitale applicatie voor bezoekersregistratie ontwikkeld, alleen is deze wel geheel naar wens te stylen en kunnen aanvullende wensen en eisen wel worden ingepast.
Ook deze applicatie is webbased en heeft een echte "app look and feel" en werkt op iedere tablet met een internetverbinding. Er kunnen meerdere talen geactiveerd worden en voor het beheer van de applicatie is geen technische kennis vereist. Het systeem achter de applicatie is zeer gebruiksvriendelijk en stelt de gebruiker in staat om heel eenvoudig zaken te wijzigen (bijvoorbeeld medewerkers toe te voegen) en data te exporteren (bijvoorbeeld bezoekerslijsten per periode).

Daarnaast is er een mobiele webapp voor de smartphone aan de applicatie gekoppeld, deze webapp is toegankelijk voor de beheerder(s) en laat real-time de actieve bezoekers binnen de organisatie zien. 
Ook voor bedrijven met meerdere vestigingen is de applicatie zeer handig, er zit tenslotte maar 1 beheersomgeving achter en alles wordt (eventueel inzichtelijk per vestiging) in 1 database opgeslagen.

Terug

Meer weten over ons?

Neem contact op