Digitale opname projecten

Digitale opname projecten

Geplaatst op 24-10-2016

Met deze door Double Guns ontwikkelde applicatie zijn de medewerkers van Van Boxtel Schilderwerken in staat om digitaal en mobiel (tablet) nieuwe projecten op te nemen. 

Wanneer een project is opgenomen, kan het concept worden nagekeken en bij akkoord met 1 klik worden omgezet naar een offerte (pdf). Als de offerte een opdracht wordt, dan is de offerte met 1 handeling om te zetten naar een opdracht en komt deze op de juiste plaats in de database met projecten te staan.

Door het digitaal opnemen van nieuwe projecten, komt er geen papier meer aan te pas en behoort het overtypen van aantekeningen tot de verleden tijd. De aantekeningen worden digitaal opgeslagen en de opname kan direct worden omgezet naar een concept. Een concept wordt eerst door het management bekeken en bij akkoord (1 muisklik) omgezet naar een offerte (PDF).

Alle gegevens, dus ook van afgewezen offertes, worden digitaal bewaard en zijn middels simpele filters te allen tijden te raadplegen. Op die manier wordt een zeer waardevol digitaal archief opgebouwd, waar t.z.t. belangrijke managementinformatie uit gehaald kan worden.

Fase 2 van dit project is het koppelen van de opdrachten aan de urenregistratie van de medewerkers. Daarnaast gaan we de financiƫle gegevens per project in een custom made dashboard weergeven.

 

Terug

Meer weten over ons?

Neem contact op