NAC Breda

Een investering in uw bedrijf is een investering in NAC. De club weet dat ondernemen tegenwoordig veel breder is. Daarom is NAC altijd bezig met het beste voor haar sponsoren en zakelijke contacten. De Business Club is actief en de leden ervan komen maandelijks bij elkaar voor de leukste en beste activiteiten. NAC heeft haart wortels in Breda en heeft een zeer uitgebreid netwerk in de Bredase ondernemerswereld. Om alle sponsoren en zakelijke contacten up-to-date te houden, heeft NAC ons gevraagd een multifunctionele portal te ontwikkelen waarin al het zakelijke en sportieve omtrent NAC binnen handbereik is van alle businessclub leden. Ook heeft NAC ons gevraagd om in digitale vorm een opvolger te bouwen voor het smoelenboek van alle sponsoren waar men jaren geleden mee werkte.

Businessclub portal

Businessclub portal

Oplossing

We hebben de portal responsive gemaakt, in dit geval een aparte website (pc-versie) en een aparte mobiele variant (webapp). Veel data in de portal is afkomstig van externe bronnen en wordt geautomatiseerd in de portal geladen. Voorbeelden hiervan zijn het nieuws, de stand in de competitie en het wedstrijdschema inclusief uitslagen van gespeelde wedstrijden.

In de portal zijn extra handige functionaliteiten opgenomen zoals het bestellen van extra tickets per wedstrijd. Ook zijn er van alle sponsoren complete bedrijfsprofielen inclusief contactpersonen in de portal opgenomen. We hebben de sponsoren ingedeeld in branche en een slimme zoekfunctie hieraan gekoppeld. Een soort smoelenboek 2.0

De portal is voor sponsoren ook via een smartphone mobiel te gebruiken en kan zelfs als app worden geïnstalleerd. Met het nieuwe smoelenboek kan iedere sponsor/contactpersoon via de slimme zoekfunctie worden gevonden en direct worden benaderd (mail/telefoon).

Eric Matijsen

Met de businessclub portal hebben de leden direct toegang tot het meest up-to-date ledenbestand en de laatste informatie als het gaat om stand, wedstrijdschema en relevant NAC nieuws. Het bestellen van extra tickets via de portal werkt niet alleen voor de gebruiker erg fijn, maar ook voor onze backoffice. de portal zijn wij snel in staat om op 1 centraal punt gegevens te wijzigen en toe te voegen. Onze bedoeling is dat de portal bijdraagt aan meer business en een nog betere band tussen businessclub-leden.

Eric Matijsen

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot