Nieuwenhuizen daktechniek

NEN 2767 VOOR ZUID-HOLLANDS DAKDEKKERSBEDRIJF
Biedt u dakinspecties aan volgens de NEN 2767 norm als dakdekker? Het uitvoeren van een conditiemeting en dakinspectie vereist tijd, expertise en een specialistische aanpak. Het opstellen van rapporten volgens de NEN 2767 norm kan vaak een tijdrovende taak zijn en daarom streven wij bij DAKTO ernaar om dit proces professioneel te digitaliseren.

DAKTO IN DE PRAKTIJK
Met behulp van DAKTO op een tablet kunnen foto’s en tekeningen gemakkelijk worden toegevoegd. In dit artikel lees je hoe de specialisten van Nieuwenhuizen Daktechniek B.V. gebruikmaken van onze applicatie!

Dakto NEN rapportage

Dakto NEN rapportage

SCOPE OF WORK
Met de DAKTO app is gemakkelijk inzichtbaar te maken welke dakdelen er zijn. De app is web-based en draait soepel op een moderne tablet. De daktoppers van Nieuwenhuizen hebben gekozen voor een iPad met stevige hoes, welke in de toekomst wellicht wordt vervangen voor een industriële “full rugged tablet”. Als je werkt op het dak moet je materiaal tegen een stootje kunnen! DAKTO is zodanig ingericht dat er onderscheid kan worden gemaakt tussen aannemers en uitvoerders. Zijn alle contact- en adresgegevens eenmaal ingevuld, dan kan de meting worden gestart. Binnen de app is er simpel een foto te maken van het te behandelen dak. Deze foto wordt samen met de belangrijkste gegevens op de voorpagina geplaatst. In elk rapport komt een gepersonaliseerd voorwoord waarbij Nieuwenhuizen ervoor heeft gekozen hun belangrijkste, commerciële doelen en richtlijnen te benoemen. Een dakplattegrond kan worden geüpload als afbeelding en met de tekentool kunnen de dakgrenzen worden aangegeven.

De mogelijkheid om met de app de daksgrenzen aan te kunnen is ideaal! Zeker in het geval van meerdere dakdelen schept dit duidelijkheid bij zowel de klant als de uitvoerende dakdekker! Tijdens het inventariseren van het dak kunnen alle benodigde gegevens gemakkelijk en snel worden ingevuld. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, het huidige type dakbedekking, de toegankelijkheid en natuurlijk de veiligheidsvoorzieningen. Ook het aantal HWA’s, doorvoeren en noodoverlopen wordt behandeld in de applicatie. Al deze tekst kan worden ondersteund door meerdere afbeeldingen die eenvoudig binnen de app kunnen worden gemaakt en real-time worden toegevoegd aan het rapport. Is een gebrek niet duidelijk zichtbaar op de foto? Dan kan de inspecteur ook hier ervoor kiezen om het gebrek te markeren. Na het invullen van de gestelde vragen en conditiemetingen creëert DAKTO een zeer nette rapportage welke bij een volgende inspectie weer te gebruiken is. Zo kan de inspecteur exact de conditie van de vorige meting weer terug zien en aanvullen waar nodig. Ook kan de eindgebruiker overzichtelijk zien wat de vooruitgang is op het dak en kun je een transparant en duidelijk rapport overhandigen.

THE PROOF IS IN THE PUDDING
Inmiddels is Nieuwenhuizen Daktechniek B.V. ruimschoots bezig met het werken en optimaliseren van de Dakto app. De professionele rapporten zorgen voor een commercieel voordeel en een transparante business case!

WHAT WE DO BEST
Is jouw bedrijf ook toe aan professionalisering? Neem dan contact met ons op en kom achter de eindeloze mogelijkheden van Double Guns!

 

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot