OOZOO Timepieces

Het Nederlandse horlogemerk OOZOO Timepieces bestaat al ruim 15 jaar. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een bekende naam in Nederland, maar ook in Duitsland, Belgiƫ, Griekenland, Frankrijk, Engeland, Polen en Italiƫ is OOZOO een groot succes. In eerste instantie heeft OOZOO ons gevraagd om een compleet nieuwe website te ontwikkelen. Na enkele verkennende gesprekken bleek dat er ook behoefte was aan een nieuwe online dealerdatabase.

Dealer database

Dealer database

Oplossing

Achter de door ons ontwikkelde website van OOZOO schuilt een meertalige dealerdatabase. Dagelijks maken alle OOZOO dealers in heel Europa gebruik van deze database om hun bestellingen te plaatsen. We hebben de database meertalig en landafhankelijk ontwikkeld, een dealer in bijvoorbeeld Duitsland krijgt een Duits dashboard en ziet ook alleen het landspecifieke aanbod. Ook kan iedere dealer zijn/haar eigen bestelhistorie raadplegen en ontvangt direct van iedere bestelling een bevestiging (met bijlage) per mail.
Voor OOZOO zelf zit er een hele berg aan functionaliteiten in, bijvoorbeeld een importfunctie voor een nieuwe collectie, een module voor management informatie en een dealercontrol en voorraadmodule. Deze database groeit en groeit qua omvang en functionaliteiten. Regelmatig nemen wij met OOZOO de stand van zaken door en bedenken we samen nieuwe oplossingen en waardevolle toevoegingen.
 

OOZOO Timepieces

"Het gaat bij ons om grote collecties en wijzigingen zijn aan de orde van de dag. Daarnaast hebben we dealers in heel Europa en is er in ieder land wel iets dat anders is. Voor ons wensen- en eisenpakket is geen standaard oplossing, maatwerk is voor ons de uitkomst. De oplossing van Double Guns is flexibel, nieuwe wensen en eisen bespreken we eerst, maar kunnen zonder problemen in het maatwerkpakket worden toegepast."

OOZOO Timepieces

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot