Housing solutions

Housing Solutions is een (woning) verhuurmakelaar met kantoren in Breda, Zuidland, Den Bosch en Hellevoetsluis. Zij hebben ons gevraagd om een oplossing te bedenken om het proces van inspectie en eindinspectie van huurwoningen efficiënter in te richten en te automatiseren.

Digitaal Inspectierapport

Digitaal Inspectierapport

Oplossing

Voorheen werd er door medewerkers van Housing Solutions op papier een (eind)inspectierapport opgemaakt en werd dit document op kantoor gedigitaliseerd, uitgeprint en naar de belanghebbenden voor ondertekening toegezonden.

Met de door Double Guns ontwikkelde oplossing, kan het (eind) inspectierapport ter plaatse op een tablet worden aangemaakt en ingevuld. Ook foto’s kunnen direct worden genomen en aan het rapport worden toegevoegd. Wanneer alle gegevens zijn ingevuld, kan het document voor akkoord (digitaal) worden ondertekend en als pdf direct per e-mail naar alle belanghebbenden worden verzonden.
Wanneer een huurder vertrekt, kan het inspectierapport direct worden opgeroepen en worden vergeleken met de eindinspectie.

Op kantoor kunnen de medewerkers van Housing Solutions inloggen op de webbased pc-versie en hebben zij toegang tot het gehele digitale up-to-date archief van alle (eind)inspectierapporten.

 

Niels Smeelen

"Voordat we met deze oplossing gingen werken, ging alles met papieren formulieren en moesten we achteraf op kantoor nog alles digitaal uitwerken. Met de door Double Guns ontwikkelde oplossing is de foutmarge nihil en zijn we af van dubbele werkzaamheden."

Niels Smeelen

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot