Artistiek

Artistiek is een eigenzinnige woonwinkel in hartje Brabant. Puur leven, puur wonen en puur genieten daar draait het om bij Artistiek. In het eigen atelier worden alle meubelen met de hand vervaardigd. Artistiek is al jaren een begrip in de Brabantse regio en eigenlijk ook daarbuiten. Men heeft in al die jaren een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd, alleen hield men dat net als veel andere bedrijven bij in Excel. Artistiek heeft ons gevraagd om het klantenbestand in een database over te zetten en dit op een gebruiksvriendelijke manier inzichtelijk te maken voor de organisatie.

Digitaal Klantenbestand

Digitaal Klantenbestand

Oplossing

Voor Artistiek hebben we een webbased database ontwikkeld welke voor haar medewerkers toegankelijk is op zowel de PC als de tablet. Voor de medewerkers op kantoor hebben we, met ons gebruiksvriendelijk CMS, voor een zeer overzichtelijke weergave van alle actieve en inactieve klanten gekozen. Makkelijk klanten aanmaken, de status veranderen en zaken zoals contactmoment en foto’s toevoegen aan het dossier. Voor de tablet-versie hebben we een aparte beknopte versie ontwikkeld, waarbij de medewerkers die onderweg zijn zeer gemakkelijk een dossier kunnen opzoeken en kunnen voorzien van de laatste details. Per klant kunnen o.a. de contactgegevens, de contactmomenten en de orders worden geregistreerd, maar ook bestaat er de mogelijkheid om per klant een eigen foto-album aan te maken.

Gijs Havermans

Op zich is er niets mis met een Excel sheet, maar het is niet gemaakt om een groot klantenbestand in bij te houden en het is zeker niet geschikt om daar ook nog eens je contactmomenten en orderhistorie ook in te verwerken. Met de software-oplossing van Double Guns zijn we af van alle Excel sheets en hebben we één centraal programma waar we alles m.b.t. onze klanten in bijhouden. Vooral het onderweg raadplegen van de gegevens via mijn iPad is echt een uitkomst.

Gijs Havermans

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot