Van Dijk Expresse

Interne Communicatie Tool

Interne Communicatie Tool

Als geen ander begrijpt Van Dijk Expresse dat een spoedzending meer aandacht vraagt dan een regulier transport. Zeker wanneer er sprake is van officiële documentatie, kwetsbare goederen, levensreddende middelen of kritische onderdelen. Hier zijn mensen voor nodig die begrip hebben voor het belang van de zending, zowel bij de afzender als bij de ontvanger.
Precies daar ligt al bijna 35 jaar de kracht van Van Dijk Expresse: zorg en aandacht voor uw zending, over het gehele traject.

Met meer dan 35 trekkende eenheden rijdt Van Dijk Expresse dagelijks, 24 uur per dag naar verschillende bestemmingen. Nationaal en Internationaal.

Van Dijk Expresse was de eerste organisatie die de COMTO applicatie in gebruik nam. Vrijwel direct ontvingen zij/wij positieve geluiden over de applicatie, vooral de chauffeurs zijn er erg content mee. Als aparte / extra toevoeging, hebben we voor de charters (inhuur chauffeurs) een module gecreëerd waarmee men de declaraties via de applicatie naar het kantoor van Van Dijk Expresse kan zenden. Ook hier wordt de facebook-achtige tijdlijn veelvuldig gebruikt!

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot