De Lindenborg

Interne Communicatie tool

Interne Communicatie tool
Voor De Lindenborg  hebben we de COMTO applicatie bijna volledig uitgekleed en daar diverse maatwerkmodules aan toegevoegd. De eerste uitdaging zat hem in het volledig ontwikkelen van een urenverantwoording i.c.m. dagstaten. De chauffeurs geven op eenvoudige wijze de uren, de klant en gegevens zoals kenteken in, hiermee wordt de volledige dagstaat verder ingevuld. Kilometerstanden worden aangevuld (aansluitend) en de gemaakte uren worden aan de klant/opdrachtgever gekoppeld. Een mooi opgemaakte (pdf) dagstaat kan direct naar de klant worden toegezonden.
 
Daarnaast is er een brandstof- en tolmodule aan de COMTO applicatie toegevoegd. Voor de brandstofmodule hoeft de chauffeur alleen met het kenteken te selecteren en het aantal liters diesel en AdBlue in te geven. Deze informatie wordt in de database opgeslagen en kan door de beheerder als managementinfo worden ingezien/geƫxporteerd.
Voor de tolmodule geeft men het type tol in (ook buitenlandse tol zoals LSVA, Maut, Peage), het kenteken en het bedrag (of kilometerstand). Ook deze informatie wordt opgeslagen in de database en kan door de beheerder als managementinfo worden ingezien/geƫxporteerd en eventueel worden gekoppeld aan de klant/opdrachtgever.
 
Modules (standaard):
- Kalender/agenda
- Tijdlijn (facebook-achtige berichten tijdlijn)
- Handleidingen
- Schadeformulier
- Verlofaanvraag
- Aanvraag voor onderhoud
- Eigen profiel
 
Maatwerk:
- Tolregistratie
- Brandstof registratie
- Urenverantwoording/dagstaat incl. exportfuncties

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot