BAS

Interne Communicatie Tool

Interne Communicatie Tool

In 1986 gestart met twee vrachtauto’s gericht op wegvervoer naar Italië. Nu is Bas Group een allround logistiek dienstverlener, gevestigd in Etten-Leur, Cambiago (Italië) en Bratislava (Slowakije). Als middelgrote logistiek dienstverlener verrast BAS Group haar klanten regelmatig met vernieuwende diensten, creatieve oplossingen, slimme ICT en kostenbesparende initiatieven. Daarom wordt elke afdeling bemand door deskundige, betrokken medewerkers met een gezonde ondernemerszin en frisse denkwijze.

Voor BAS Group hebben de COMTO applicatie op sommige punten wat aangepast, dit om ook de buitenlandse medewerkers te voorzien van een werkende applicatie. Zo hebben we de COMTO applicatie vertaald in het Slowaaks en Engels, op die manier kan iedere medewerker de applicatie in zijn/haar eigen taal gebruiken.

Een andere aanpassing was het toevoegen van een upload module per medewerkersprofiel. Alle chauffeurs krijgen iedere maand een eigen persoonlijke pdf met daarin de resultaten van hun rijgedrag van de afgelopen maand (Driver+). Deze pdf wordt nu door de beheerder toegevoegd aan het profiel van de chauffeur.

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot