Tierra Outdoor

Tierra Outdoor is een tuinmeubel fabrikant en staat voor innovatie, finesse en betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs. Alle producten worden met veel zorg en kennis zelf ontworpen en vervaardigd. Tierra Outdoor heeft ons gevraagd om samen met hen kritisch te kijken naar het bestelproces van haar dealers. Het bedrijf groeit door het succes en daarmee ook het aantal orders.Alles kwam binnen via mail, fax en per telefoon. Daarnaast heeft Tierra Outdoor ons ook gevraagd om een volledig nieuwe website te ontwikkelen voor zowel de particuliere bezoeker alsook de dealers van Tierra Outdoor.

iPad Ordersoftware

iPad Ordersoftware

Oplossing

Achter de door ons ontwikkelde website van Tierra Outdoor schuilt een dealerdatabase. Dagelijks maken Tierra Outdoor dealers in meerdere landen gebruik van deze database om hun orders te plaatsen. Ook kan iedere dealer zijn/haar eigen bestelhistorie raadplegen en ontvangt direct van iedere bestelling een bevestiging (met bijlage) per mail. Naast de PC-versie (gekoppeld aan de website), hebben we ook een tablet-versie voor de dealers ontwikkeld. Deze tablet-versie kan de dealer raadplegen wanneer hij/zij met een klant in de winkel de collectie wil bekijken of direct artikelen wil gaan bestellen. Voor Tierra Outdoor zelf zitten er ook diverse functionaliteiten in, bijvoorbeeld een importfunctie voor een nieuwe collectie, een module voor managementinformatie en een dealercontrol en voorraadmodule. Naarmate Tierra Outdoor groeit, groeit ook deze software-oplossing. Regelmatig nemen wij met Tierra Outdoor de stand van zaken door en bedenken we samen nieuwe oplossingen en waardevolle toevoegingen.

Ralph Poppelaars

Onze voorraad veranderd continu en voor diverse artikelen gelden afwijkende levertijden. Nu we met de software-oplossing onze voorraad hebben gedigitaliseerd en onze dealers hier toegang toe hebben gegeven, is het voor iedereen een heel stuk duidelijker geworden. Natuurlijk wordt er nog wel eens telefonisch of per fax een bestelling doorgegeven, maar het meeste komt gelukkig netjes via de software-oplossing van Double Guns binnen. Omdat de gebouwde oplossing maatwerk is, kunnen nieuwe wensen meestal zonder probleem worden toegepast. Erg flexibel dus.

Ralph Poppelaars

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot