Dietvorst Borman Makelaars

Dietvorst Borman Makelaars is een vooruitstrevend makelaarskantoor gevestigd in Breda. Voor iedere woning wordt een eigen brochure samengesteld, bestaande uit foto’s en toelichtingen per ruimte, plattegronden en overige relevante informatie. 
Dietvorst Borman Makelaars heeft ons gevraagd om het hele proces m.b.t. het aanmaken van een dergelijke brochure onder de loep te nemen en waar mogelijk efficiënter in te richten.

Slimme Woningbrochure

Slimme Woningbrochure

Oplossing

Voorheen werd alle informatie m.b.t. een te verkopen woning ter plaatse op papier gezet en later op kantoor uitgewerkt en omgezet naar een brochure.
Met de door Double Guns ontwikkelde oplossing, kunnen de makelaars van Dietvorst Borman met een tablet ter plaatse alle informatie al digitaal toevoegen aan het dossier. Op kantoor worden de professioneel gemaakte foto’s toegevoegd en wordt alle data met 1 klik tot de brochure omgetoverd.
Met deze oplossing is er ook sprake van tijdwinst t.o.v. de oude werkwijze, maar veel belangrijker is dat er voor iedereen in de organisatie nu altijd up-to-date inzicht is in de woningportefeuille. De uitkomst (de brochure) is nog steeds hetzelfde, maar het proces is sneller en veel eenvoudiger.

Femke Borman

"Voor ieder huis en ieder appartement stellen wij een brochure in onze eigen kenmerkende layout samen, het is voor ons belangrijk dat alle informatie klopt en nauwkeurig is. Met deze oplossing nemen we het object ter plaatse op en voeren we alle belangrijke informatie digitaal in. Doordat  alles direct wordt opgeslagen beschikt kantoor ook terstond over alle gegevens. Dus geen dubbel werk, we zijn dus sneller, efficiënter en zorgvuldiger aan het werk."

Femke Borman

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot