Deliscious

Urenregistratie en planning

Urenregistratie en planning

Voor Deliscious (grote teler van sla) hebben we unieke applicatie mogen ontwikkelen t.b.v. de urenregistratie en de planning. Voorheen hingen er in het bedrijf speciale kastjes waarin de medewerkers moesten inklokken, uiklokken en middels codes de handeling etc moeten selecteren. Een verouderd systeem waarmee doorontwikkeling en uitbreiding onmogelijk was.

Als eerste hebben we het kloksysteem gedigitaliseerd en er voor gezorgd dat er in het bedrijf middels tablets in- en uitgeklokt kan worden. Tevens kan men op de tablet de handeling selecteren en men kan zelfs een verlofaanvraag doen. De data m.b.t. de tijden en de handelingen worden per productielijn en per medewerker verzameld en binnen het beheersysteem in overzichten getoond. Tot op de minuut is nu alles inzichtelijk en voor de medewerkers is het hele proces ook nog eens veel eenvoudiger geworden.

In de tweede fase zijn we aan de slag gegaan met de planning en dan met name de planning van vakantiekrachten, zaterdaghulp en flexkrachten. Iedere medewerker krijgt een eigen login en kan op zijn/haar telefoon of pc inloggen en aangeven op welke dagen men beschikbaar is voor werk. In het beheergedeelte is precies per dag te zien hoeveel medewerkers er zullen zijn, wie verhinderd is en wie er nog niets heeft aangegeven. Mocht uit het overzicht blijken dat er een bepaalde dag een tekort gaat zijn qua capaciteit, kan men direct de mensen benaderen die nog niets voor die dag hebben aangegeven.

Qua techniek een hele uitdagende applicatie, maar uiteindelijk voor Deliscious een zeer gebruiksvriendelijke en onmisbare aanvulling voor het bedrijf geworden.

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot