Kwekerij G.C. Stolwijk & Co

Verkooptool kwekerij

Verkooptool kwekerij

Voor kwekerij G.C. Stolwijk & Co hebben we een bijzonder mooie verkooptool mogen ontwikkelen. De kwekerij heeft continu twee mensen in (met name) Engeland rondrijden met bussen vol met demo planten. De klanten worden dus op die manier bezocht en kunnen a.h.v. de demo planten hun bestellingen plaatsen. Voorheen ging dit op papier en werden later (wanneer men op de hotelkamer een wifi verbinding had) de bestellingen digitaal doorgezonden per mail.

We zijn hier begonnen met het beheergedeelte van de applicatie, hiermee is de kwekerij in no-time in staat om de actuele plantenlijst te updaten. Tevens wordt in het beheergedeelte een volledige lijst met alle details omtrent klanten en bestellingen bijgehouden.

Aan de voorzijde werkt men op een tablet voorzien van internet (sim kaartje) en heeft men via een beveiligde login toegang tot de orderlijst, klantenlijst en plantenlijst. Wanneer men bij een klant een order in gaat voeren, hoeft men alleen de plantsoort aan te klikken en de aantallen, door een vernuftig zoekmechanisme is de juiste plantsoort zo gevonden en gaat het invoeren van een order razendsnel. Wanneer de order gereed is en de klant akkoord is, kan met 1 druk op de knop de order worden geplaatst en is men direct op kantoor (in Nederland) op de hoogte van een nieuwe order. Geen dubbele invoer van data dus en geen onduidelijkheden over welke plantsoorten en aantallen.

Voor G.C. Stolwijk & Co een zeer efficiente tool om de verkoop van buiten vlotter en netter te laten verlopen.

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot