Heecon

Werkbonnen en planning applicatie

Werkbonnen en planning applicatie

Voor Heecon hebben we een fantastisch mooie digitale planning en werkbonnen applicatie mogen ontwikkelen. De uitdaging in dit project zat hem in het koppelen van de planning met de werkbonnen en vice versa.

Voorheen hingen er enorme whiteboards in de kantine van Heecon, hierop schreef men al jaren per werkweek de planning en werden de verschillende elementen (wie, wat, waar) met kleuren aangegeven. Nu hangt er een 60 inch scherm waarop de gehele weekplanning of (met 1 druk op de knop) de dagplanning is te zien. Op deze planning worden o.a. de teams, de volgorde (van werk) per team, de klant, de benodigde machines en het aantal vierkante meters getoond.

Wanneer een werk is ingepland via het beheersysteem, kan men ter plaatse via een tablet de werkzaamheden in de gereedstaande werkbon invoeren. Afgeronde werkbonnen komen binnen op kantoor en zijn via het beheersysteem makkelijk te exporteren t.b.v. de facturatie. Voor de financiele administratie hebben we een periodieke export gemaakt, hiermee is per gewenste periode per klant exact te zien wat de uitgevoerde werkzaamheden zijn geweest en de bijbehorende kosten.

Absoluut een mooie applicatie waarmee Heecon nog jaren mee vooruit kan.

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Let's give it a shot